tiistai 1. joulukuuta 2015

Peppujoulukalenteri

Kääk, nyt on joulukuu?! 23 yötä jouluaattoon, 23 luukkua avaamatta joulukalenterista. Millaset kalenterit teillä on? Mulla on se bigass M&M's kalenteri. NAM! ;)
Nyt tähän urheiluun hurahtaneena, vastapainoksi joulunajan herkutteluille, ajattelin ottaa joulukuun kunniaksi vastaan abs, squats, push-ups -haasteen. Haaste kestää 30 päivää, eli ihastellaan tuloksia sitten uutena vuotena, kankeasti kävellen varmaankin. ;) Näitä on netissä monenlaisia, valitsin itelleni seuraavanlaisen;

12312317_10208194667169016_2139769137_n


Itsellä ei ole ongelmaa noitten vatsalihasten tekemisen kanssa, tulee tehtyä salilla muutenkin, mutta punnertaa en osaa en sitten yhtään. Varmaan aika yleinen juttu naisella, käsivoimat tuota liikettä tehdessä muistuttaa lähinnä hamsteria. ;) Mutta tällästa siis. :) Osan teen varmaan aina salilla käydessä, osan kotona. On helppoja liikkeitä toteuttaa, sillä eipä tarvii kun kengät ja jonkun alustan. Ei siis paljoo tekosyitä!

Huomaa kyllä miten tää pimeys vie energiatasoa alaspäin, voisin nukkuu vaikka sata tuntia putkeen. Mutta aina se energia jostakin löytyy kun vaan nousee! Nouseminen on se vaiken osio..lämmin sänky on vaan niin puoleensa vetävä.. ;D 

12319454_10208194668889059_1722184363_n

Voisin syyttää hyvin blogihiljaisuudesta tätä mustaa talvea, mutta syy on oikeesti vaan se, etten ole tehnyt mitään erikoista, elänyt ja ollut vaan, enkä ole myöskään oikein valokuvannut mitään mitä ollaan tehty. :) Käytiin viimeviikolla kattoo se nälkäpelin viimeinen osa ja se oli ihan hyvä, harvoin sitä on täysin tyytyväinen jonkun elokuvasarjan lopetukseen. Viikonloppuna meillä oli pari kaveria istumassa iltaa ja pelattiin melkein koko ilta pleikkaria. :D Tutuistuin myös viimein periscope-sovellukseen, ja miut löytää sieltä nimellä Viksuna. Aika iso kynnys alottaa sinne live-lähetystä yksin, mut jospa tää tästä. Tällä viikolla mennään H:n kanssa kattoo Sami Hedbergiä, mulla on lauantaina pikkujoulut ja ens viikolla lähenkin taas reissuun. :) Yks joulukuun kohokohta on kans uus Star Wars leffa joka ilmestyy 16.12.!! Varattiin H:n kaa liput sinne jo ajat sitten et saatiin hyvät paikat, jee!

Toivottavasti aktivoidun tästä taas, ihanaa joulunodotusta kaikille!
Palataan taas~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3